Sivusto käyttää evästeitä.

Toimitusehdot

Tilaaminen

 

Tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti klikkaamalla tuotteet ensin ostoskoriin ja menemällä tämän jälkeen kassalle, jossa maksutapa valitaan. Valittavanasi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut sekä luottokortit Checkout -palvelun kautta. Lisäksi käytössä on osamaksuvaihtoehto, jolloin voit maksaa tuotteet osamaksulla Klarnan tai Mashin kautta.

 

Maksu pankkipainikkeella

 

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

 

Maksu luottokorteilla

 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Käytössämme on myös Paypal ulkomailta tulevia maksuja varten.

 

Tuotteiden toimitus

 

Toimitusaika tilauksissa varastotilanteesta riippuen 2 päivää -  viikko. Mikäli tuotetta löytyy varastosta, pyrimme lähettämään paketin heti seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostiisi automaattisen viestin, kun paketti on meillä kuitattu lähteneeksi. 

 

Toimitusmaksu Suomessa ja EU-alueella postipaketeille on 5€.

 

Mikäli haluat tilata EU alueen ulkopuolelle, voit tehdä tilauksen sähköpostitse info@klodesign.fi. Postimaksut katsotaan tällöin maakohtaisesti.

 

Tuotteiden palautus

 

Noudatamme verkkokauppatilauksissa kuluttajasuojalain mukaisia toimitus- ja palautusehtoja. Verkkokauppaostokset voi palauttaa veloituksetta viemällä paketin postiin 14 päivän sisällä tuotteen toimittamispäivän jälkeen. Paketin päälle tulee kirjata: "Asiakaspalautus", Klo Design Oy, Linnankatu 11 (Forum-kortteli), 20100 Turku.  Palautuskoodi postille on 628132. Laita mukaan myös verkkokaupasta saamasi kuitti, josta näkyvät yhteystietosi. Voit merkitä tilinumeron kuittiin, tai lähettää palautustietosi erikseen sähköpostitse info@klodesign.fi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon/väriin, kirjoita tämä myös kuittiin. Tilauksen postimaksu 5 € jää asiakkaan maksettavaksi ja palautamme vain tuotteiden hinnan.